Упражнения за след раждане на бебе - Видео

Готови ли сте за упражнения след раждане?


И вие ли като всяка майка искате да се върнете обратно във форма след раждане на бебе? И вие ли искате да изглеждате отново добре, дори след като сте родили близнаци? Всичко е възможно и затова сме ви подбрали тези няколко клипа.

Много е важно обаче да знаете, че след раждане на бебе или няколко бебета, тялото ви ще е изключително изтощено и вие самата. 9 месеца напрежение, грижи и няколко последни седмици в очакване определено, ще са ви изцедили доста. Не си мислете, че ще можете да се върнете към предишната си форма просто с щракване на пръсти.


Всичко трябва да става постепенно и без натоварване. 


По реда на логика - след раждане на бебе, тялото ви е изтощено, следователно трябва да оставите тялото си да си почива. Възвърнете силите си, починете си поне 3 месеца и чак тогава започнете с леки упражнения, без излишни натоварвания.
Много е важно да се стараете да достигате правилната форма стъпка по стъпка. Не се мъчете да поставяте рекорди, никой не ви гони.

Правилното хранене също е от голямо значение, затова може да се консултирате с доктор за храните, които да консумирате, но в същото време да не вредите на бебето. Това е най-пряко свързано към кърмещите майки.










Предоставено от Blogger.