Раждане на бебе - Самозатопляща се бутилка за мляко

Всяко раждане на бебе е трудно за всяка майка.

Има изключително много подготовка за идването на малкото щастие, много нерви, много търпение, внимание и всичко това само за няколко часа в болницата. Не казваме, че е необосновано, но едва след като имате бебе започвате да мислите, колко повече неща ще трябва да правите от тук нататък и как ще трябва денонощно да се грижите за бебето.


Има изключително много неща, които ще станат вашата рутина и ежедневие. Знаем, че първото нещо което ви идва на ум е смяната на памперси. За съжаление, още няма трайно решение на този "проблем" които да намали миризмата и погнусата минимално.

Затова пък има бебешка бутилка която се самозатопля.След всяко раждане на бебе, а дори и преди него започват едни покупки на всякакви продукти - хранене, дрехи, играчки, пособия за родителите свързани с бебето и прочее. Явно, много често срещан проблем е храненето. Бебето яде на два часа през първите седмици и наистина е трудно да наваксвате. Най-изморително е когато трябва да станете по средата на нощта в никои час и да стопляте мляко за ядене. Има ли някой, които е правил пълни глупости по това време? Естествено, че има. Ето защо има създадена тази бутилка. Решихме да напишем тази статия, защото наистина изглежда интересен продукт, пък и ако върши такава работа, защо не?

Това което кара iiamo go да изпъкне пред другите бебешки бутилки на пазара, е че се затопля сама без електричество и без нищо допълнително. Цялата "магия" се събира в малък контейнер които е пълен със сол и вода. Разклащате бутилката и след 4 минути имате топло мляко.

Кога след раждане на бебе може да се използва?


Дори да си мислите, че да имате самозатопляща се бутилка е наистина добрата идея, ще си спестите време и пари и други подобни мисли, нещата не са чак толкова розови колкото изглеждат.
След разклащане ще имате топло бебешко мляко с температура от 37 градуса, а съда с водата и солта може да изхвърлите спокойно, защото не съдържа вредни вещества за природата. Бутилката е направена супер ефективно за природата и супер чиста за бебета. Няма да имате проблеми с обриви, алергиии дори след раждане на бебе.Вижте също - Списък за родилното

Ето къде има два големи проблема обаче.
1. Тези сонди които се поставят в долната част на бутилката са за еднократна употреба. Това ще рече, че може да използвате бутилката само в крайни нужди - когато сте на път и нямате джобен котлон или дори в самолета. Доста идейно, но с този проблем започва и другият.

2. От къде може да си набавите още сонди? Дори ние не намерихме отговор на този въпрос. Нито в официалният сайт за България има информация, нито в официалният на продукта. Явно получавате 5 сонди и може да ползвате бутилката 5 пъти. Доста разочароващо. Сигурни сме обаче, че просто ние не сме ровили достатъчно надълбоко.

Цената на бутилката е само 40лв, което я прави доста удобна за използване и изобщо не е толкова скъпа, ако наистина ви се налага да храните аварийно бебето. Дали след раждане на бебе, дали по-късно, може да ви потрябва една такава бутилка, стига да се намерят капси за загряване.Предоставено от Blogger.